Prekių katalogas

Svyruojantis purkštuvas Gardena &34Aquazoom L&34 18714-20, 967976801

  • Svyruojantis purkštuvas Gardena &34Aquazoom L&34 18714-20, 967976801

    Kodas: AK975
    Kaina 6389
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas : 1 - 3 d. d.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    • esto3
    Skaičiuojama...
    Gamintojas
    Gardena
  • Visada tolygus laistymas

    „AquaZoom L“ svyruojančio purkštuvo antgaliai nuolat užtikrina tolygų ir tikslų jūsų gėlių ir daržovių lysvių laistymą nuo 28 iki 350 m² . Vienodas laistymas taip pat neleidžia formuotis baloms.

    Itin lengvas surinkimas

    Svyruojančio purkštuvo surinkimas ir žarnos prijungimas užtrunka vos keletą žingsnių. Konfigūracijos ratukai leidžia nustatyti tiek atstumą (7–21 metrų), tiek purškimo plotį, kurį galima nustatyti bet kurioje vietoje nuo 4 iki 17 metrų. Konfigūravimo ratukai taip pat leidžia apriboti laistymą tik į vieną pusę. Vandens tėkmės greičio reguliavimas taip pat suteikia galimybę jį tiksliai sureguliuoti.

    Lietus ar saulė

    Nesvarbu, ar šalta, ar šviečia saulė, patvari „AquaZoom L“ medžiaga ir konstrukcija apsaugo svyruojantį purkštuvą nuo šalčio ir UV spindulių.

    Nepralaidus purvui

    „AquaZoom L“ vandens jungtis turi filtrą, kuris neleidžia purvo dalelėms patekti į svyruojantį purkštuvą. Jį galima nuimti, kad galėtumėte lengvai nuvalyti po tekančiu vandeniu. Purškimo antgaliai yra pagaminti iš minkšto plastiko, tad bet kokias kalkių nuosėdas galima lengvai pašalinti nušluostant purkštukus pirštu.

    Visuomet tvirtas pagrindas

    Ypač plačios atraminės kojos ir metaliniai komponentai padeda „AquaZoom L“ visada tvirtai stovėti ant žolės.

    5 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

    * Jeigu reikia išsamios informacijos apie garantijos sąlygas, žr. pridedamą naudojimo vadovą, arba apsilankykite svetainėje www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisinėms pretenzijoms dėl garantijos.

    Aukščiausia gaminio kokybė

    Vokietijoje gaminami kokybiški GARDENA gaminiai reiškia užtikrintą veikimą, patikimumą ir nuolatines naujoves. 

    Savybės:

    • Didesni sodo plotai nesukels problemų GARDENA „AquaZoom L“, nes šis svyruojantis purkštuvas yra skirtas plotams nuo 28 iki 350 m². Turint tokį plotą svarbu, kad sodas būtų laistomas tolygiai. Vienodas laistymas taip pat neleidžia formuotis baloms. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
    • „AquaZoom L“ valdyti paprasta ir intuityvu. Specialiais slankikliais atskirai nustatysite atstumą (7–21 m), purškimo plotį (4–17 m) ir vandens srauto greitį, kiek jums reikia vejai. Galite laistyti net iš vienos pusės, tai reiškia, kad vanduo pateks tik ten, kur norite.
    • Ypač plačios purkštuvo atraminės kojos padeda jam tvirtai laikytis ant žemės. Jis taip pat pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, todėl „AquaZoom L“ yra atsparus šalčiui ir UV spinduliams. Aukštą kokybę atspindi 5 metų garantija, užtikrinanti ilgalaikį naudojimąsi gaminiu.
    • Purkštuvas turi nerūdijantį metalinį filtrą, įmontuotą vandens jungtyje, kad nešvarumų dalelės nepatektų į prietaisą. Tiesiog atsukite tvirtinimą, kad galėtumėte pasiekti ir išvalyti filtrą.
    • „AquaZoom L“ purkštukus taip pat lengva ir patogu valyti, nes jie yra pagaminti iš minkšto plastiko. Nuvalykite kalkes perbraukdami pirštais per purkštukus.  

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

    Apie gamintoją:

    Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių