Vakuuminis puodas CASO SV900 Sous-Vide

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 4038437013061
    Kaina 38900
    Netinka kaina? Siūlyk savo!

    Sandėlyje esančių prekių pristatymas: 1-3 darbo dienos.

    Prekėms pagal užsakymą gali būti taikomas ir ilgesnis pristatymo terminas.

    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...

    Sous vide metodas leidžia išvengti pervirimo. Maisto produktai išlaiko natūralų aromatą, būna labai minkšti ir sultingi.

  • Naudojant vakuuminį ruošos būdą maisto produktai – mėsa, žuvis arba daržovės – yra sudedami į hermetišką karščiui atsparų plastikinį maišelį, iš kurio ištraukiamas oras. Maišelis įdedamas į karštą, bet neverdantį (dažniausiai – nuo 55 iki 60 °C) vandenį ir ten laikomas gerokai ilgiau, nei verdant įprastu būdu. Kartais patiekalo tenka laukti net dvi paras, tačiau dažniausiai pakanka 1–6 valandų. „Sous vide“ metodas leidžia išvengti pervirimo. Maisto produktai išlaiko natūralų aromatą, būna labai minkšti ir sultingi.

    Prietaisas sugeba palaikyti pastovią (30–90 °C) vandens temperatūrą 0,1 °C tikslumu. Tai labai svarbu, nes nukrypus vos pora laipsnių, „sous vide“ metodu gaminamą patiekalą galima visiškai sugadinti.

    Techninės savybės:

    Galingumas: 2000 W
    Reguliuojama temperatūra: 30-90°C(tikslumas 0,1°C)
    Skaitmeninis ekranas
    Vandens išleidimo žarnelė: yra
    Laikmatis
    Korpusas: nerūdijančio plieno
    Svoris: 6.6 kg
    Matmenys: 310x275x355 mm
    Garantija 2 metai

  • Jus taip pat gali dominti

    Rankinis vakuumatorius
    Kodas: rankinisvak
    Kaina 5500
    GASTROBACK 46007 Vakuuminis aparatas
    Kodas: 503679001
    Kaina 7399
    7900 Sutaupykite 501