Prekių katalogas

Multifunkciniai puodai - kaip jie veikia?

Multifunkciniai puodai - kaip jie veikia?

Kepti keptuvėje, virti puode, troškinti garų puode, kepinius kepti orkaitėje – viskam naudojame skirtingus prietaisus, atliekančius jiems priskirtą funkciją. Tačiau maisto gaminimas gali būti kur kas paprastesnis, greitesnis ir kompaktiškesnis, visiems patiekalams naudojant vieną ir tą patį multifunkcinį puodą.

Vienas puodas – dešimtys galimybių

Multifunkcinio puodo paslaptis – aukšto slėgio funkcija, dėl kurios maistas nekontaktuoja su deguonimi. Hermetiškoje talpoje gaminamas maistas paruošiamas iki 5 kartų greičiau, nei įprastais būdais, o skirtinguose puoduose gali būti įdiegta iki 65 programų, skirtų vis kitaip apdoroti maistą ar ruošti patiekalus. Maisto gamybos proceso prižiūrėti nereikia, tiesiog nustatote atitinkamą programą ir paliekate puodą dirbti savo darbą. Maišymas, dangčio pravėrimas, jaudulys dėl galimo maisto sugadinimo – visa tai galite tiesiog pamiršti.

Daugiafunkciniame puode galite virti sriubas, košes, gaminti mėsos ar daržovių patiekalus, troškinti, garinti bei kepti duoną ar pyragus. Įrenginyje netgi galite gaminti naminius jogurtus – galimybių sąrašas ilgas ir įspūdingas.

Niekada neprisvyla

Gaminant, į multifunkcinį puodą pakanka įpilti vos kelis lašus aliejaus, o dažnu atvejo jo apskritai nereikia – daržovės troškinamos savo sultyse. O štai, kur dar vienas šio prietaiso privalumas – maistas niekada neprisvils ir neišbėgs. Įjungę puodą, galite visiškai atsipalaiduoti ir nebegalvoti apie gaminamą patiekalą. Net jei pamiršite apie gaminimą, apie baigtą maisto ruošimo procesą puodas jus informuos garsiniu signalu. Negirdėjote? Nieko tokio, jis išsijungs automatiškai ir pradės veikti silpno šildymo rėžimu. Taip maisto temperatūra bus palaikoma 12 valandų, tad galite nustatyti vieną iš funkcijų ir ramiai užsiimti savo veiklomis, o vėliau mėgautis šiltu ir sveiku maistu.

Čia taip pat yra įdiegta laikmačio funkcija, suteikianti galimybę nustatyti laiką, kada norite, jog puodas įsijungtų ir pradėtų gaminti – veiksmo atidėjimo galimybė. Pavyzdžiui, vakare į puodą suberiate kruopas, nustatote laiką, o rytojaus rytą puodas įsijungia automatiškai ir pradeda virti. Atsikėlę galite iškart mėgautis gardžiais, ką tik paruoštais ir sveikais pusryčiais.

Sveikiau ir skaniau

Dėl aukšto slėgio funkcijos ir maisto su deguonimi kontakto nebuvimo, pagamintuose patiekaluose išlieka daug daugiau vitaminų bei mineralų, nei kepant ar verdant įprastu būdu. Taip pat kur kas geriau išsaugomas pradinis maisto skonis, o sveiko maisto entuziastai jau įsitikino multifunkcinio puodo pranašumu – gaminama be riebalų, greitai, skaniai ir sveikai.

Kompaktiška ir patogu

Multifunkcinis puodas gali tapti nepakeičiamu pagalbininku ne tik namuose, bet ir kelionėse. Jis lengvas, kompaktiškas, tad sodo namelyje ar vasarą poilsiaudami prie jūros turėsite galimybę mėgautis sveikais, gardžiais ir labai lengvai paruošiamais patiekalais. Didelį pranašumą įrenginys turi ir mažos kvadratūros virtuvėse, nes atlikdamas daugybę funkcijų užima labai mažai vietos – jis atstoja dujinę viryklę, puodą, keptuvę bei daugybę kitų prietaisų.

Taip pat daugiafunkcinis puodas neskleidžia gaminamo maisto kvapo, jį lengva prižiūrėti – iš nedidelės talpos išpilate vandenį, praskalaujate puodą ir iškart galite gaminti kitą patiekalą.