Prekių katalogas

„Sage SES90BSS“ slėgio espreso aparatas

  • „Sage SES90BSS“ slėgio espreso aparatas

    Kodas: 41008544
    2151.11 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas: 3 - 9 d. d.

    Turime sandėlyje. Pristatymas 1-3 dienos.

    Į krepšelį 
    Pirkdami galite gauti 2151,11 tašką.
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • esto3
    Skaičiuojama...
    i
  • Dviejų kavų alaus darymas tuo pačiu metu: Taip
    Kavos tipas: grūduose
    Kavos, pagamintos kavos kiekis Puptys: Taip Kavos šlifavimas: Taip
    Programos: alaus gaminimas kapučino, espreso alaus, alaus daryklos latte macchiato, alaus plokščios baltos, alaus daryklos, alaus daryklos. CM
    talpa: talpa: 2,5 l
    Pieno putojimas: Taip
    gylis: 41 cm
    plotis: 37 cm
    Galia: 2400 W
    Spalva: sidabras
    Kapacitas, skirtas vietoms : Netaikomas
    modelis: SES90BSS „Oracle ™ Touch“ Profesionaliam automatiniam kavos virimo aparatui. Puikiai kavos puodelyje reikia tinkamai paruoštos ir tinkamai maltos kavos, tikslią temperatūrą ir tinkamą slėgį viso gavybos proceso metu. „Oracle ™ Touch“ profesionalios espreso aparato širdis yra šildymo sistema su dvi iš garo). Šios sistemos dėka galite tuo pačiu metu paruošti kavą optimalioje temperatūroje, pasiekti geriausią skonį ir nėrinių pieną. Be to, alaus darymo galvutėje yra šildytuvas, kuris užtikrina, kad per visą kavos išgavimo procesą visos sistemos temperatūra nesikeis. Pastatytas kūgio spalvos šlifuoklis su metaliniais akmenimis automatiškai turėjo, porciją ir įveikti 22 gramus. Kava, kad gautumėte dvigubą skonio sprogimą. Taip pat galite naudoti mažesnį sietą, kurio talpa yra 14 gramų kavos. Visa tai palaiko paprastas jutiklinis ekranas. Vidinėje kompozicijoje yra visi profesionalūs kavos paruošimo įtaisai, turintys standartinį slėgio vožtuvą. „Oracle ™ Touch Professional Espresso“ aparatas nėra išimtis. Šis visiškai komercinis elementas nustato maksimalų slėgį viso ištraukimo proceso metu. Tokiu būdu tai apsaugo nuo galimo kartaus kavos skonio, kurį gali sukelti slėgio vestibiulio trūkumas, jei kava deginama filtre. Antroji jo funkcija yra taip vadinama Žemo slėgio išankstinis punktas. Šios funkcijos dėka laipsniškai padidėja slėgis, kuris tolygiai pasiskirsto ant kavos paviršiaus filtre, kad būtų užtikrintas maksimalus tolygus ištraukimas. Puikus kavos puodelis yra teisingo kelių veiksnių derinio rezultatas - šviežiai Medinė kava, tinkamai plakta kava, tinkamas slėgis, puodelio šildymas ir vandens temperatūra. Dėl temperatūros svyravimų ekstrahavimo metu putos prarandamos ir dėl to kava per kelias sekundes praranda savo gražią kavos spalvą. „Oracle ™ Touch Professional Espresso“ aparatas teikia novatorišką temperatūros valdymo technologiją per visą ištraukimo procesą. Specialiąsias „Sough Sage BES990“ funkcija priklauso jos kategorijos lyderiams, taip pat ir specialiai sukurtų funkcijų dėka. Galite greitai ir lengvai pakoreguoti išgaunamos kavos, prieš pradedant slėgio ir kavos išgavimo laiką. Taip pat galite nustatyti šlifavimo storio ar pieno temperatūrą. Reguliuojančio vožtuvo su skląsčiu (OPV) dėka prietaisas išvengs maksimalaus slėgio perkrovos ekstrakcijos metu, o tai savo ruožtu užkirs kelią kartaus poskoniui. Įrenginyje taip pat yra tikra mažo slėgio prieš mėginių sistema, kuri palaipsniui padidina lygios kavos išgavimo slėgį. Ekrane galite pasirinkti mėgstamos kavos puodelio dydį arba tiesiog pasirinkti kavos tipą. Greitas šildymas, indą užpildydamas vandeniu iš priekio ir galo, nustatant laikrodį, automatiškai įjungti, galimybė nusileisti namuose - tai tik keletas iš daugelio funkcijų, kuriose profesionalus „Sage BES90“ espreso aparatas yra įrengtas. Įgūdžiai ir tapkite profesionaliu bariumi su profesionaliu prietaisu SAGE BES990. Išskleidžiamas išankstinis alaus darymas ir spaudimas išgaunant skanią kavą, jums reikia tinkamo slėgio tinkamu metu. Žemas slėgis prieš pre -breasą sukelia maltą kavą siete mirkyme su nedideliu kiekiu vandens ir patinsta. Vėliau ekstrahavimas esant visam slėgiui suteikia skanią ir subalansuotą kavą. „Sage Coffees“ ekspresuojami vožtuvai, kurie kruopščiai kontroliuoja spaudimą, kuriame išgaunama kava. 9 lygio barai, tai yra idealus spaudimas gauti geriausią kavos skonį.