Prekių katalogas

Apvalus kepimo indas Lava LVTJN27K27, Ø27 cm, raudonas, 2,1 l talpa, be dangčio

  • Apvalus kepimo indas Lava LVTJN27K27, Ø27 cm, raudonas, 2,1 l talpa, be dangčio

    Kodas: LVTJN27K27
    Kaina 4250
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas : 1 - 4 d. d.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    • esto3
    Skaičiuojama...
  • Išskirtinės indo savybės:

    • Emaliuota ketaus (špižiaus) 3 sluoksnių danga.

    • Talpa: 2,1 l.

    • Dugno storis: 4 mm.

    • Sienelių storis: 3,5 mm.

    • Plotis: 27,5 cm.

    • Ilgis: 32,3 cm.

    • Vidinis skersmuo: 27 cm.

    • Spalva: raudona.

    • Paruošite 4 porcijas.

    • PASTABA: šis puodas yra be dangčio.

    Ketaus indų gerosios savybės

    Ketus žinomas kaip viena iš geriausių žaliavų indams gaminti. Ketaus induose galima tiek troškinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ant didesnės kaitros. Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai ilgai palaiko karštį nukėlus juos nuo viryklės.

    Kodėl „Lava“ keptuvės ir puodai yra tokie sunkūs?

    Geras ketaus puodas ar keptuvė turėtų būti gana sunkūs. Šie prietaisai turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų visame inde vienodai.

    Gaminami produktai nepraranda maistingumo ir neprikepa

    „Lava“ emaliuotose ketaus induose gaminama mėsa niekada neprilimpa. Tam yra kelios priežastys. Didelė indo paviršiaus šiluma neleis, kad mėsa netektų sultingumo, maistinės vertės ir skonio, nes per trumpą laiką susiformavusi sausa ir kieta apskrudusios mėsos plutelė neleis jai prarasti šių naudingųjų savybių. Taigi nors gabalėlis iš pradžių prilimpa, pakaks keleto minučių, kad būtų pašalinti mėsos paviršiaus skysčiai ir maistas neprikeptų.

    Skanesnė ir sveikesnė mityba

    „Lava“ emaliuoti ketaus indai pritaikomi patiems įvairiausiems patiekalams, tokiems kaip sriubos, ryžiai, kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, troškiniai, desertai, pyragai ir duonos gaminiai, ruošti.

    Ketus tinkamas patiems įvairiausiems maisto apdorojimo metodams.

    Kadangi induose iš ketaus šiluma tolygiai paskirstoma po visą paviršių, ši medžiaga ypač puikiai pritaikyta ilgai vidutinėje temperatūroje ruošiamiems patiekalams, pvz. troškintai mėsai ar žuviai, patiekalams su alyvuogių aliejumi ir kt. Taip pat ketaus induose apdorojant mėsą, ji įgauna skonį, panašų į ant grotelių kepintos mėsos, o daržovės gražiai apskrunda.

    Maistas nepraranda skonio, vitaminų ir mineralų

    Specialus „Lava“ dangčio dizainas užtikrins, kad puode susidarę garai kondensuotųsi ir būtų pakartotinai sumaišomi su maistu. Tinkamai apdorojant maistą, gauti patiekalai bus ne tik nepaprastai skanūs bei kvapūs, bet ir maistingi, taigi maitinsitės kur kas sveikiau.

    Lengvai valomi prietaisai

    Dėl ypatingos emaliavimo technologijos, kurią pasaulyje naudoja vos kelios kompanijos, „Lava“ ketaus indai gali būti plaunami indaplovėje. Be to, šie puodai ir keptuvės valomi lengvai ir greitai. Atidžiai perskaitykite prietaisų valymo ir priežiūros instrukcijas.

    Patvirtinta kokybė

    „Lava“ atitinka šiuos kokybės standartus:

    • RoHS, REACH sertifikatus. Prietaisuose nėra kenksmingų medžiagų, tokių kaip švinas ir kadmis;

    • LFGB (Vokietija);

    • FDA (JAV);

    • 84/500/EEC (Europa);

    • Prietaisai atsparūs šaltai citrinos rūgščiai, įkaitusiai citrinos rūgščiai, vandens garams, verdančiam vandeniui ir valiklių tirpalams;

    • CE;

    • ISO9001.