Privatumo politika

  • Džiaugiamės, kad lankotės ZemaKaina.lt internetinėje parduotuvėje. Ši Privatumo politika reglamentuoja puslapio www.zemakaina.lt klientų ir lankytojų pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką.

    Jūsų pateikti asmens duomenys www.zemakaina.lt internetiniame puslapyje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis.

    Lankytojai ir klientai, mūsų  puslapyje nurodydami savo Asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad UAB Margin jų duomenis valdytų ir tvarkytų šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

     

    Ši Privatumo politika automatiškai taikoma ir tiems lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, remiantis numatytomis puslapio naudojimosi taisyklėmis.

    Jūs visada galite kreiptis į UAB Margin – puslapio www.zemakaina.lt valdytoją ir:

    • gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
    • pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
    • nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais;
    • pasinaudoti savo teise, kad Jūsų asmeniniai duomenys būtų pašalinti.

     

    UAB Margin užtikrina, jog Jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti Jūsų užsakymą. Tai galėtų būti:

    • siuntų pristatymo tarnybos: Venipak, Omniva, DPD, LP Ekspress, ir kt.;
    • lizingo bendrovės: GF lizingas, SB lizingas ir kt.

    Jeigu už ZemaKaina.lt internetinėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju Jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

    UAB Margin, gavęs Jūsų prašymą dėl asmens dokumentų tvarkymo, įsipareigoja atsakyti per 15 kalendorinių dienų nuo kreipimosi datos. Prašymus prašome pateikti elektroniniu paštu privatumo.politika@zemakaina.lt

     

    Puslapyje www.zemakaina.lt yra naudojamo slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Slapukų pagalba internetinio puslapio turinys pritaikomas Jūsų poreikiams. Naršydami mūsų internetinėje parduotuvėje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tai padaryti galite rasti savo naršyklės pagalbos puslapiuose įvedę raktinius žodžius.

    UAB Margin turi teisę tikslinti, papildyti, pakeisti šią Privatumo politiką, kuri taikoma puslapio www.zemakaina.lt lankytojams. Pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo puslapyje dienos.
     

     

    Internetinę parduotuvę ZemaKaina.lt valdanti UAB Margin, kaip duomenų valdytojas vykdantis prekybą internetu, yra registruota Asmens duomenų valdytojų valstybės registre, todėl perkant el. parduotuvėje ZemaKaina.lt užtikrinamas visapusiškas pirkėjo duomenų saugumas.
    UAB Margin yra suteiktas duomenų valdytojo identifikavimo kodas P4644.

    Internetinė parduotuvė ZemaKaina.lt yra sertifikuota pagal "Saugu pirkti" pasitikėjimo ženklo reikalavimus, sukurtus atsižvelgiant į Lietuvos ir Europos Sąjungos teisinę bazę bei nuostatomis, kurios yra svarbios vykdant pirkimus internetu.

    "Saugu pirkti" pasitikėjimo ženklas - tai daugiau nei 40 skirtingų kriterijų, patvirtinančių el. parduotuvės veiklos legalumą, skaidrumą, teikiamų paslaugų kokybę bei atitikimą pirkėjo apsaugos nuostatoms.

     

    • Nėra prekiaujama prekėmis, kurias draudžiama pardavinėti pagal šalyje galiojančius įstatymus
       
    • Pateikiamos galutinės prekių kainos be jokių papildomų ar "paslėptų" mokesčių
       
    • Pateikiama išsami informacija apie prekių pristatymo kainą, pristatymo sąlygas bei terminus
       
    • Apmokėjimo duomenys perduodami užšifruoti, naudojamas SSL saugumo sertifikatas
       
    • Pateikiama informacija apie garantinio aptarnavimo sąlygas, suteikiama galimybė nutraukti sandorį
     
    • Pardavėjas yra įstatymų nustatyta tvarka registruotas Juridinis asmuo, pateikiami visi įmonės rekvizitai
       
    • Pardavėjas yra registruotas Valstybinės asmens duomenų inspekcijos Asmens duomenų valdytojų valstybės registre
       
    • Pateikiamos prekių nuotraukos ir aprašymai, kurie atitinka vartotojų teisių reikalavimus
       
    • Laisvai galima susisiekti su el. parduotuves administracija ir aptarnaujančiu personalu
       
    • Pardavėjas operatyviai reaguoja į kliento užklausimus bei nusiskundimus tiek telefonu, tiek el. paštu